Campagne NVFL - Val niet stil als je kanker hebt. Blijf bewegen – van start

De afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt aan een campagne voor de NVFL.

Met deze campagne willen we mensen die geconfronteerd zijn met kanker alsook specialisten en artsen bereiken en wijzen op het belang van blijven bewegen. We willen benadrukken hoe belangrijk dit is.  Voor, tijdens en na de medische behandelingen. Dat kan zelfstandig, met advies of onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut van de NVFL. 

Om die reden zijn vandaag (25 april 2017) de campagne en de bijbehorende website www.fysiotherapieenkanker.nl gelanceerd. Op de website meer informatie voor patiënten en verwijzers over de mogelijkheden van de gespecialiseerde oncologie- en oedeemfysiotherapeuten.

We willen met de campagne natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken en jij kan daarbij helpen!

Een Toolkit is samengesteld (te vinden onder - Bestellingen producten-) met daarin:

  • Informatie over hoe de campagne via social-media te verspreiden - Facebook en Twitter-
  • Het ontwikkelde beeldmateriaal
  • Banners te gebruiken voor op de eigen website (let op: wel de fysiotherapieenkanker.nl aan de banner koppelen)

Er is materiaal ontwikkeld voor verspreiding van de campagne in de eigen regio. Deze folders, flyers en posters zijn vanaf vandaag te bestellen.  (te vinden onder – Bestellingen producten-)

En als laatste maar zeker niet onbelangrijkste, zijn de prachtige films geproduceerd  voor deze campagne te vinden op Youtube. Zoek op ‘Val niet stil als je kanker hebt’ om ze te delen.

 

Wacht nu dus niet langer en ondersteun de campagne -Val niet stil als je kanker hebt. Blijf bewegen. -zowel online als offline.

 

In een later stadium van de campagne zullen we ons verder richten op verwijzers en specialisten. Hier zal verdere informatie over verspreid worden. We hopen dat deze campagne de awareness met betrekking tot het belang van bewegen vergroot. En dat daarnaast de website fysiotherapieenkanker.nl zich verder mag ontwikkelen als onze website om informatie met patiënten en verwijzers te delen. Vragen ten aanzien van de campagne, ideeën of verbeterpunten kunnen verstuurd worden naar pr@nvfl.nl