Vanaf 1 november 2014 is het volledig herziene Handboek voor overlevers van kanker verkrijgbaar. Over de late gevolgen van de behandeling tegen kanker op medisch, psychisch en maatschappelijk gebied. ‘De ex-patiënten in dit boek laten op indrukwekkende wijze zien wat er voor nodig is om na de behandeling ook de kwaliteit van hun leven te verbeteren.’ Prof. Floor van Leeuwen, epidemioloog Antoni van Leeuwenhoek  

 Nieuws

· Stichting OK voor mensen die genezen zijn van kanker en hun naasten 

De Stichting voor Overlevers van Kanker verschaft informatie over de late gevolgen van de behandeling van alle vormen van kanker: lichamelijk, psychisch, maatschappelijk en sociaal. …Lees meer » 


· Oprichting Stichting OK 

Ook op 31 oktober kondigde Jeroen Terlingen de oprichting aan van de Stichting OK voor Overlevers van Kanker. Om ex-kankerpatiënten een stem te geven. Tijdens het … Lees meer » 


· Presentatie Handboek voor overlevers 

Het geheel herziene Handboek voor overlevers van kanker, van Jeroen Terlingen, werd gepresenteerd op Milestonedag, 31 oktober 2014, van de Nederlandse Vereniging voor Oncologie. Deze bijeenkomst … Lees meer » 

Links 

www.kanker.nl 

website van KWF kankerbestrijding en patiëntenbeweging Levenmetkanker over alle vormen van kanker, patiëntenorganisaties, sociaalpsychologische instellingen en inloophuizen, met discussiegroepen en online contactmogelijkheden 

www.stichting-ok.nl 

organisatie voor informatie en dienstverlening aan overlevers van kanker