Nieuwsoverzicht 2014

 • Oprichting Stichting OK

  10 november 2014

  Oprichting Stichting OK 


  Ook op 31 oktober kondigde Jeroen Terlingen de oprichting aan van de Stichting OK voor Overlevers van Kanker. Om ex-kankerpatiënten een stem te geven. Tijdens het … Lees meer » 

 • Presentatie Handboek voor overlevers

  10 november 2014

  Presentatie Handboek voor overlevers 


  Het geheel herziene Handboek voor overlevers van kanker, van Jeroen Terlingen, werd gepresenteerd op Milestonedag, 31 oktober 2014, van de Nederlandse Vereniging voor Oncologie. Deze bijeenkomst … Lees meer » 

 • Stichting OK voor mensen die genezen zijn van kanker en hun naasten

  10 november 2014

  Stichting OK voor mensen die genezen zijn van kanker en hun naasten 

  De Stichting voor Overlevers van Kanker verschaft informatie over de late gevolgen van de behandeling van alle vormen van kanker: lichamelijk, psychisch, maatschappelijk en sociaal. … Lees meer »  

 • 14 oktober 2014
  Prof. Dr. Cindy Veenhof is per 1 oktober 2014 benoemd tot hoogleraar Klinische Gezondheidswetenschappen, in het bijzonder de Fysiotherapiewetenschap binnen de afdeling Revalidatie, Verplegingswetenschap & Sport.
 • 14 oktober 2014
  In het beleid van kabinet, zorgorganisaties en patiëntenverenigingen staat de patiënt centraal. Patiënten en zorgverleners houden zich daarbij dagelijks bezig met de vraag of er sprake is van aanbodgericht, vraaggericht of vraag gestuurd handelen.
 • 18 september 2014

  Voor de functie van eindredacteur is  vanaf 1 januari 2015 een vacature. Lees verder om inzicht te krijgen in het takenpakket van de hoofdredacteur. • 18 september 2014

  Er is een informatiefilm over lipoedeem ‘Wij willen in beweging blijven’. Hij is uitgebracht  door de Lipoedeem Vrienden, Infopagina en NLNet www.lipoedeem.net gemaakt door Sceneitfilms.